Élyse de Been

Élyse de Been

Oefentherapeut Cesar


Mijn naam is Élyse de Been. Ik ben werkzaam als zelfstandig oefentherapeut Cesar in de praktijk Oefentherapie Davidse in Goes, Yerseke en Zierikzee.

Goes / Yerseke / Zierikzee

Na het afronden van mijn opleiding ben ik gestart met het uitoefenen van dit mooie vak. Tevens heb ik mij, door het volgen van bij- en nascholingen, gericht op de behandeling met betrekking tot bekkenbodemklachten. Dit heeft mij gebracht om bij Oefentherapie Davidse, locatie Yerseke, de prenatale en postnatale cursussen van ZwangerTotaal te mogen geven. Daarnaast behandel ik in Yerseke ook zwangere vrouwen, pas bevallen vrouwen, patiënten met bekkenbodemklachten en bekkenpijn individueel. Buiten deze doelgroep behandel ik ook patiënten met houding- en bewegingsproblematieken en chronische pijn op de drie locaties.
Het zelfmanagementprogramma van Activos geef ik samen met Janine Davidse, Chandra Goedegebure en Anja Wijdemans in Zierikzee.

Mijn passie is uw klachten te doen verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen. Ik kijk niet alleen naar het deel van het bewegingsapparaat waar de pijnklacht zich bevindt maar naar het gehele bewegingsapparaat.
Ik stel voor u een individueel behandelplan op. Tijdens een gericht leerproces worden houding- en bewegingsadviezen gegeven en wordt voor geschikte oefeningen gekozen en geoefend. U neemt zelf actief deel aan de therapie en leert begrijpen en te voelen hoe en waarom bewegingen het best op een bepaalde manier kunnen worden uitgevoerd.
Een belangrijke voorwaarde is te zorgen voor een blijvend resultaat in het dagelijkse leven.

De kracht van de praktijk Oefentherapie Davidse is dat heel het team zich blijft verdiepen in de nieuwste theorieën en ontwikkelingen, zodat elk individu de beste begeleiding krijgt.